Vinstället – Den perfekta platsen att förvara vin

Vi drömmer alla om det där perfekta hemmet som är inrett med alla de mest exklusiva möblerna, men inte har man alla pengar i världen för att kunna nå denne dröm. Lyckligtvis nog behöver ett riktigt vackert vinställ inte göra ont i plånboken, och särskilt inte om man införskaffar sig detta från WineAndBarrels.se. Ett vinställ kommer alltid att tillföra den där känslan av rikedom, raritet och exklusivitet, men kvalitet behöver inte i vartenda fall komma till ett mycket högt pris. Varför inte imponera på alla de gäster som besöker ens hem genom att satsa på ett nytt och fräscht vinställ som alla i hushållet kommer att älska!

 

Valmöjligheterna är sannerligen många

När man ska ta ett beslut kring precis den typen av vinställ som man vill köpa kan man välja att antingen följa den inredning som man redan har prytt sitt hem med eller verkligen låta vinstället stå ut i mängden så att gästerna ser dess fantastiska yttre. Materialen som man har att välja mellan är akryl, trä och metall – men givetvis finns det en stor mängd färger på dessa material. De kan exempelvis vara beigea, mörkbruna, svarta eller vita. Utöver storlek och material kommer man dessutom snart att märka hur formerna kan skifta ganska rejält. Man kan köpa ett vinställ som är format likt en bokhylla, men man kan samtidigt välja ett relativt unikt koncept där hyllorna är formade som ett X. Sist men inte minst kan man också ta beslutet kring ett stilrent metallställ eller ett vinställ av trä som påminner om äkta engelska barer.

 

Vissa vinställ tillåter en att dra ut hyllorna, medan andra är fasta. Man kan också välja mellan vinställ där flaskorna står upp eller de typer där flaskorna ligger ner. På grund av det faktum att flaskan är igentäppt tätare om korken hålls fuktig rekommenderas det dock att flaskan ligger ner. Om man har några frågor gällande de oliks sorters vinställen har man alltid möjligheten att komma i kontakt med personalen hos WineAndBarrels genom att antingen skicka iväg ett mejl eller genom att ringa dem på deras telefonnummer under öppettiderna. Det kan vara bra att veta hur leveranstiden enbart är 2-5 dagar samt hur man alltid har 28 dagars full returrätt.

 

Varför är det så viktigt med ett vinställ?

 

Det finns många användningsområden där ett vinställ kan komma väl tillhands, men den första av dessa är helt enkelt att det ser finare ut. Att ställa en lång rad med vinflaskor på diskbänken ser inte alltid trevligt ut, och de står ofta i vägen om man behöver använda diskbänken. Som om inte detta vore nog finns det givetvis även en risk att någon slår till flaskorna så att de flyger i golvet. Man sparar därför en mängd plats genom att lägga in flaskorna i ett vinställ samtidigt som man inte löper risk att välta omkull dem.

 

Det andra skälet till att ett vinställ är så viktigt har att göra med en punkt som vi tidigare gick igenom – nämligen att flaskan alltid bör ligga ner. Så länge proppen hålls fuktig kan man försäkra sig om att smaken inte sipprar ut och att vinet håller sig fräscht i alla lägen. Sist men inte minst ser vinställ givetvis mycket fina och exklusiva ut, vilket både uppskattas av en själv och de som besöker ens bostad. Vinstället kan bli en del av ens inredning och någonting som man njuter av att titta på. Tack vare den stora mängden vinställ som WineAndBarrels erbjuder ska man absolut inte oroa sig för att man inte finner det som man eftersöker. Allt och lite till är tillgängligt för en hos WineAndBarrels!

admin