Så lyckas du när du ska designa kök.

Går du i tankar om att själv designa kök? Är du trött på dina slitna skåpluckor och de gamla tapeterna? Ibland kan ett nytt kök verkligen lyfta ditt hem till en ny nivå.

Behöver du inspiration till ditt nya kök? Vet du inte riktigt hur du vill ha det? Det finns många sätt att samla på sig köksinspiration på. Besök familj, vänner och bekanta för att se hur de har valt att inreda sina kök. Vilka material har de använt sig av? Vad är det som tilltalar dig mest? Besök gärna olika inredningsbutiker eller möbelvaruhus där de säljer köksmöbler och andra köksartiklar. Ofta har de utställningar på plats, så att du som kund ska kunna få idéer till ditt eget kök.

Kanske har du en liten inredningsdetalj som du vill utgå från, som en souvenir från den där äventyrsresan på andra sidan jorden, eller något du fick i födelsedagspresent när du var barn. Kanske har du en färg du tycker riktigt mycket om?
Vilka färger ska du välja? Ett bra tips är att gå efter ett kök i neutrala färger. Om du väljer ett kök med för många skrikiga färger, kan det hända att du fort tröttnar på dem. Välj i stället att låta de små detaljerna sticka ut lite. Det är lättare att byta ut gardinerna, kökshanddukarna eller lamporna än att byta alla skåpluckor eller tapeter. Det är lättare att variera ett kök som har en neutral grund.
Det är viktigt att tänka på placeringen av de olika vitvarorna och komponenterna. Det ska vara lätt att röra sig och arbeta i köket. Många genomtänkta arbetsytor är A och O i ett välfungerande och proffsigt kök.

 

Rotpunkt – Moderna och klassiska kök av hög kvalitet.

 

Det finns många professionella leverantörer av kök. Rotpunkt.se är en av dem. Rotpunkt startade år 1930 och tillverkade då cigarrlådor. Senare började företaget producera leksaker i trä. Till sist kom de in i köksbranschen och beslutade sig för att fokusera på att designa kök med unik design. I dag har de över 20 års erfarenhet inom branschen och är en av de ledande köksleverantörerna på marknaden.

 

Hos Rotpunkt hittar du mängder av unika och stilrena kök till riktigt bra priser. Alla kök är av högkvalitativa material, så du kan räkna med att ditt kök kommer att hålla i lång tid framöver.

Rotpunkt har ett stort sortiment av moderna och stilrena kök att välja bland. De fokuserar på minimalism och enkelhet, och erbjuder det bästa från det moderna och det klassiska köket.

Rotpunkts kök är tyskproducerade med skandinavisk touch, vilket gör deras design unik och spännande.

Alla kök från Rotpunkt är väl genomtänkta och planerade för att du lätt ska kunna arbeta i ditt kök. De stora och öppna arbetsytorna och de smarta förvaringslösningarna gör att du kan laga mat utan hinder, samtidigt som du lätt kan hålla köket snyggt och prydligt.

 

admin