Favoriter från Clarins

Frågar man runt bland bekanta och vill få tips om hudvårdsprodukter som de själva använder regelbundet är chansen mycket stor att ett av de första namnen som kommer nämnas är Clarins. Inte bara någon enstaka produkt, istället flera till av de många som finns att välja bland hos https://www.sephora.se/marken/clarins/.

 

Det tenderar att bli så med ett starkt varumärke som levererar bra produkter. Uppskattas Clarins handkräm utforskar man gärna Clarins ögonkräm och kompletterar med den i skåpet. Därefter är inte steget långt att prova Clarins läppstift eller någon annan av alla de enastående skapelser som detta företag har tagit fram.

 

Deras utbud inom hudvård är fantastiskt och görs fullständigt med en rad andra artiklar vilka alla bidragit till att märket är populärt.

 

Flera decenniers erfarenhet

 

Ett bevis på hur väl Clarins med sina produkter betraktas och hur mycket dessa uppskattas är alla år som de använts av miljontals människor världen över. Redan i mitten på 1950-talet lanserades de första av grundaren Jacques Courtin-Clarins vars vision inom lyxhudvård hålls vid liv till denna dag.

Vare sig det är handkräm, dagkräm, ögonkräm eller övrigt sortiment talar man om ultimata och ytterst seriöst framtagna produkter baserade på plantextrakt samt oljor vilka över tid verkligen visat sig ge resultat för både ansikte och kropp. Och inte undra på det när man som företag har över 60 års erfarenhet i branschen.

 

En fast bas att stå på

 

I hjärtat av alla deras behandlingar hittar man Clarins Touch, en speciell massageterapi som utnyttjar olika rytmiska drag som stimulerar lymfsystemet samt blodcirkulationen, och som medför att hälsa i hud bevaras och den naturliga balansen samt energin i både sinne såväl som kropp återställs.

 

Genom att kombinera sin Touch med de renaste plantextrakt och aromatiska oljor har de skapat ett unikt behandlingssystem, med en sinnlig upplevelse som syftar till att lyfta både hur man ser ut och hur man känner sig.

 

De har skapat en ny hudvårdsprodukt ämnad specifikt för huden på våra händer vilken är särskilt känslig och därför ofta visar tydligare tecken på åldrande samt pigmentering. Två huvudsakliga ingredienser ingår i denna handkräm; organisk harungana och solvändeväxt. Dessa två tillsammans ger en smart och kompletterande produkt som ger ett vackert resultat.

 

Extrakt från harungana – som ibland kallas “det helande trädet från Madagaskar” – återställer hormonberövad fibroblast, vilket i all sin enkelhet kan sägas verkar just återställande. Medan solvändeväxt hjälper att visuellt minska åldersrelaterade mörka fläckar och ger huden en lyster.

 

Mangoolja och frön från smörträd

 

Ytterligare några extrakt viktiga i företagets produkter används för att återställa bland annat mjukhet och ge en fyllig, ungdomlig hud. Mangoolja är den första som samtidigt ger ett välbefinnande och frön från smörträdet förstärker behandlingen genom att tillföra huden nödvändig fettsyra som behövs för att den skall näras samt kunna återskapa sin naturliga, skyddande förmåga.

 

Det finns naturligtvis långt fler ingredienser att räkna upp för de många olika produkter tillgängliga från Clarins men det gemensamma är att de samtliga tagits fram ytterst noggrann och där varje har de bästa för sitt specifika ändamål.

admin